Naviják hydraulický a jeho možnosti využití

Hledáte naviják pro pracovní účely? Očekáváte od navijáku nepřetržitý provoz? Správným řešením je pro vás naviják hydraulický. Na rozdíl od navijáku elektrického, který není určen pro náročnější výkony, a při používání se musí dodržovat kratší intervaly práce kvůli ochraně elektromotoru, naviják hydraulický je přímo určen k extrémní a nepřetržité pracovní zátěži. Využití nalezne v průmyslu, zemědělství, v autodopravě, v oblasti řemesel a dalších, zkrátka je připraven na plnohodnotné profesionální použití. Pro představu o možnostech uvádíme pár typů hydraulických navijáků.

Naviják hydraulický ComeUp HV-15, cena 49.598 Kč

Tento typ navijáku je široce uplatnitelný ve všech průmyslových odvětvích. Přestože se vyznačuje elegantním designem, vládne robustní konstrukcí a splňuje požadavky nové normy ČSN EN 14492-1. Ve standardní verzi je typ HV-15 dodáván včetně přepouštěcího ventilu, lanového okna a obsahuje ruční ovládání spojky volnoběhu. Na přání zákazníka je samozřejmě možno vybavit jej ovládáním pneumatickým a dalším příslušenstvím.

Zjistit více

Naviják hydraulický ComeUp Bison-30, cena 157.288 Kč

U strojů pro obtížný provoz a velké zatížení, u vysoce náročných přívěsů a plošin, a také v hospodářských odvětvích pro účely vyprošťování, nachází uplatnění právě tento naviják. K jeho přednostem patří maximální spolehlivost, konstantní výkon hydromotoru a v neposlední řadě zabudovaná pneumatická spojka. Nadstandardní příslušenství je součástí dodávky tohoto typu navijáku – zahrnuje lanové okno, přítlak lana a dvoucestný přepouštěcí ventil. Dodávka neobsahuje pouze ocelové lano, které lze ale samozřejmě dokoupit. Naviják splňuje požadavky normy SAE J706 a směrnice CE 2006/42/EC.

Naviják hydraulický Ramsey Winch RPH-45000, cena 260.138 Kč

Ke zvýšení rychlosti navíjení pro havarijní vozy a průmyslové využití byl zkonstruován právě tento naviják. Dosahuje maximální tažné síly až 20.380 kg, nabízí jednoduché navíjení, přičemž se při všech teplotách používá jediné mazivo. Na jeho buben lze navinout až 94 metrů lana, a proto je ideální pro použití v průmyslu, zemědělství a autodopravě.

Všechny tři uvedené typy navijáků pochází od ověřených značek, které zaručují kvalitu, spolehlivost a především také dostupnost případných potřebných náhradních dílů. Bližší informace o těchto a dalších naleznete na e-shopu www.seal-navijaky.cz. Jste-li rozhodnuti naviják hydraulický pořídit, je velmi vhodné nechat si poradit od zkušených odborníků. Obrátit se můžete na podporu tohoto právě zmíněného prodejce, a to na e-mailu seal@seal-navijaky.cz nebo na telefonu 602 520 086. Rádi Vám pomohou se samotným výběrem zařízení a ochotně vysvětlí veškeré parametry.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *