Energetická nástavba na traktor

Tématem dnešního článku je speciální zařízení známé jako energetická nástavba na traktor. Tato nástavba je využívaná zejména pro potřeby energetických společností. Zařízení spadá do kategorie zvedacích a manipulačních zařízení především díky hydraulickému navijáku, který je jeho nedílnou součástí. Ve svém oboru představuje takřka nezastupitelný pracovní prostředek. Činnosti jako oprava sloupů, kabelového vedení nebo realizace zemních prací se bez jeho pomoci často neobejde. V následujících odstavcích se tedy budeme věnovat celkové charakteristice této nástavby, popíšeme si její jednotlivé parametry a zaměříme se také na její využití.

Energetická nástavba na traktor a její stavba

Energetická nástavba na traktor se skládá z několika jednotlivých částí, z nichž každá plní určitou funkci. Základem je konzola, na které je umístěn hydraulický naviják. Ten disponuje dostatečnou tažnou silou tak, aby s jeho pomocí bylo možné manipulovat s předměty do 3000 kilogramů. Jeho pohon zajišťuje hydraulická soustava traktoru. Další částí tohoto zařízení je speciální radlice sloužící k zahrnování výkopů a urovnávání terénu při stavebních pracích. Ochranná vana je určena k zakrytí spodní části traktoru a také k ochraně palivové nádrže před poškozením. Zároveň zvětšuje pevnost převodového a rozvodového ústrojí traktoru.

Zjistit více

Zvláštní příslušenství

K základnímu vybavení energetické nástavby na traktor lze také pořídit speciální příslušenství. Jedná se například o směrové rozepínací kladky do síly 10, 30 nebo 50 kN, textilní úvazky různých délek do 80 kN a nebo třeba ocelová lana s konopnou či ocelovou duší v délkách a nosnostech přímo podle požadavku zákazníka.

Pokud se poohlížíte po zařízení, jako je energetická nástavba na traktor, doporučujeme vám obrátit se nejprve na odborníky a zkonzultovat s nimi vhodné řešení. Je třeba se ujistit, zda je možné nástavbu nainstalovat na konkrétní typ traktoru a také vzít v potaz mnoho dalších detailů. Pokud potřebujete poradit, kontaktujte naše techniky na telefonním čísle 602 520 086. Pro více informací můžete navštívit naše webové stránky na adrese seal-navijaky.cz.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *