Levné elektrické navyjáky

Hledáte levné elektrické navyjáky, ale ne a ne se dopátrat těch správných výsledků? To možná proto, že jste do vyhledávače zadali slovo „naviják“ s ypsilon, namísto měkkého i. Ale nezoufejte, dostali jste se na správnou adresu. Zrovna dnes se společně na několik levných a dostupných elektrických navijáků podíváme.

Elektrické navyjáky a jejich praktické využití

Zajímá vás, k čemu se vlastně elektrické navyjáky dají využít? Odpověď je jednoduchá. Elektrické navyjáky jsou velmi praktická zařízení , která nalézají své uplatnění hned v několika odvětvích. Přesný účel jejich využití se liší podle typu jednotlivých navijáků. Tak například elektrické navyjáky o napětí 230 V slouží jako praktičtí pomocníci při práci ve skladu, montážní dílně nebo garáži. Zkrátka kdekoliv, kde je třeba zdvihat a různě posouvat enormně hmotné předměty. Oproti tomu elektrické navyjáky, s označením „hobby“, nejsou závislé na připojení k domácímu zdroji energie a proto své využití nachází v terénu. Výborně se hodí pro manipulaci se zahradní technikou a myslivci jejich pomoc využívají při nakládání ulovené zvěře. Dále na trhu naleznete takzvané ATV navyjáky, které slouží především majitelům čtyřkolek. Naším hlavním tématem dnes však budou levné elektrické navyjáky, vhodné pro sebevyprošťování osobních či off-roadových vozidel z náročného terénu. Elektrické navyjáky tohoto typu jsou napájeny z akumulátoru automobilu, proto nesou označení 12 V.

Zjistit více

Oblíbené značky vyrábějící elektrické navyjáky

Mezi nejznámější výrobce navijáků patří bezpochyby taiwanská společnost ComeUp, která na trhu působí již od roku 1975. Její sortiment je opravdu široký a najdete v něm spoustu unikátních výrobků uzpůsobených k různým účelům. Další, z významných distributorů elektrických navijáků, je firma Superwinch. Pokud zrovna vybíráte kvalitní „hobby“ navyjáky, rozhodně se zkuste poohlédnout po modelech této značky. Poslední společnost, která je taktéž významným hráčem na trhu, nese název Ramsey Winch. I její elektrické navyjáky patří mezi absolutní špičku. Obzvlášť v poslední době se však na trhu objevují také výrobci, kteří lákají své zákazníky na inovativní zboží za nízkou cenu. Avšak kvalita těchto produktů často zdaleka neodpovídá dostačujícímu standardu. Neriskujte a pamatujte: do koupi navijáku se rozhodně vyplatí investovat. Toto zařízení vám to oplatí spolehlivým výkonem a dlouhou životností.

Elektrické navyjáky společnosti ComeUp

Jak už je zmíněno výše, společnost ComeUp nabízí opravdu široký sortiment svých výrobků. Najdete mezi nimi jak navyjáky 12V, tak 24V (ty jsou vhodné pro nákladní automobily nebo třeba hasičská vozidla). První zástupce, kterého jsme se rozhodli zmínit v dnešním přehledu, je model Rhino 8. Navyjáky s tímto označením nabízí to nejlepší, co od nich jejich majitelé mohou žádat. Výborný výkon a tažná síla o hodnotě 3560 kilogramů jsou doplněny spolehlivostí a tichým chodem. Součástí dodávky tohoto produktu je také vodotěsné kabelové ovládání vybavené LED indikátorem. Toto praktické zařízení vás upozorní vždy, jakmile začne docházet k přehřívání elektromotoru vašeho navijáku. Další model, který určitě stojí za zmínku, nese označení RE-8000. Jeho tažná síla 3620 kilogramů je doopravdy obdivuhodná, obzvlášť s přihlédnutím k jeho relativně malým rozměrům. Navíc disponuje kvalitní šnekovou převodovkou, která nabízí mnohonásobně delší životnost, než častěji využívaná převodovka planetová.

Elektrické navyjáky Ramsey Winch

Byla by škoda na závěr neuvést také zástupce od konkurenční značky, proto se nyní podrobněji podíváme na model elektrického navijáku od společnosti Ramsey Winch s názvem Patriot Profile 6000. Tento produkt patří mezi oblíbené navijáky především díky své síle a robustní konstrukci. Naviják je vybaven třístupňovou planetovou převodovkou a dokáže si poradit s vyproštěním vozidla o hmotnosti přibližných dvou tun. Součástí dodávky je také 30 metrů dlouhé pozinkované lano a kabelové ovládání. Pro více informací na téma elektrické navyjáky neváhejte a navštivte náš webový e-shop na adrese: seal-navijaky.cz.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *