O značce navijáků Superwinch

Superwinch je značka vyrábějící navijáky se sídlem v americkém Oregonu a mezi špičky v oboru patří již 45 let. V jejím širokém sortimentu najdete elektrické i hydraulické navijáky, příslušenství a potřebné náhradní díly.

Historie značky Superwinch

U zrodu společnosti Superwinch stál před 45 lety Frank Tolsdorf, který zpočátku pracoval pro projekt společnosti Ford Motor Company. Později zakladatel Frank Tolsdorf uchopil myšlenku o založení nové společnosti zaměřenou na poskytování nejlepších navijáků a nejlepších služeb. K firmě se postupně přidávali odborníci, kteří pomáhali inovovat staré technologie a zajistit tak této značce start k vynikající pověsti, které již dnes zajisté dosáhla. Superwinch začali jako první propagovat používání syntetického lana před ocelovým, kvůli nízké hmotnosti lana a vyšší bezpečnosti při jeho manipulací. Dnes je v terénu již více než 4 000 000 navijáků značky Superwinch a stále pokračují v inovacích, pro udržení si titulu – špička ve svém oboru.

Zjistit více

Přelomový model Talon

Pokud se o nějakém modelu značky Superwinch dá mluvit jako o přelomovém nebo revolučním navijáku, tak je to právě model Talon. Jako první v oboru zde Superwinch použili kombinaci šnekové a planetové převodovky, čímž se podařilo docílit skvělého převodového poměru 346 : 1 při kompaktních rozměrech, vzhledem k modelům ve své třídě. Další jedinečností použité u modelu Talon je systém membrán, které zabraňují průniku vlhkosti dovnitř, ale umožňují její odpaření. Díky této technologii se naviják stává kompletně vodotěsným.

Další navijáky Superwinch

Nejmenším a nejlehčím navijákem s nejmenší tažnou silou, který je vhodný pro výbavu terénních vozidel, autodopravu, přepravu automobilů či sportovních člunů, nebo mechanických dílen je elektrický naviják EX-1E. Pro podobné použití můžete využít naviják typ X-3F, který disponuje vyšší tažnou silou. Nejlepší a nejkvalitnější off-road navijáky vám nabízí série modelů Husky, které jsou špičkami ve své kategorii. Naviják E-10G je dalším kvalitním produktem značky Superwinch, který splňuje požadavky víceúčelového využití – odtahové vozy, jeřáby, transportéry apod. Pro více informací, o již zmíněných či dalších navijácích značky Superwinch, navštivte web seal-navijaky.cz.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *