Přehled nejvýkonnějších navijáků ComeUp

Připravili jsme si pro vás článek nejvýkonnějších navijáků značky ComeUp, který by se vám mohl hodit při výběru. Na trhu jsou navijáky ComeUp velmi oblíbené.

Elektrický lanový naviják ComeUp DV-12

Tento typ elektrického lanového navijáku má velice výkonný motor, takže mu dodává lepší točivý moment a vyšší rychlost. Naviják disponuje tažnou silou 5443 kg. Jeho třístupňová planetová převodovka vám zaručí spolehlivost i odolnost v drsnějších podmínkách. Uzavřený stykač zajišťuje ochranu proti vodě, což je další výhodou navijáku ComeUp DV-12. Tento naviják můžete pořídit ve dvou variantách, a to s napájením 24 V nebo 12 V. Cena se pohybuje kolem 35 000 Kč.

Zjistit více

Elektrický lanový naviják ComeUp DV-9

Jedním z nejprodávanějších lanových navijáků je právě tento elektrický lanový naviják ComeUP DV-9. Přestože se tento naviják nijak extrémně neliší od typu ComeUp DV-12, je naviják typu DV-9 navíc uzpůsobený i do těch nejnáročnějších podmínek. Proto je oblíbený u odtahových služeb. Naviják dosahuje tažné síly až 4082 kg. Naviják má také dvě varianty, a to buď 12 V pro SUV nebo terénní automobily) nebo 24 V (pro nákladní či hasičské vozy). Můžete jej pořídit za 19 590 Kč.

Elektrický lanový naviják ComeUp CP-500

I tento naviják stále patří do top 10. Nabízí dobré držení lana na bubnu díky elektromagnetické pružinové brzdě. Tažná síla činí 3700 kg a sílu zdvihu 757 kg. Pořídíte jej pouze ve verzi s napětím elektromotoru 12 V. Buben, který je uzavřený přírubami, zabraňuje zachycení lana mezi ním a podpěrami. Na vyžádání je k dispozici nouzový spínač ES a ovladač nízkého napětí. Cena tohoto navijáku je 38 103 Kč.

Elektrický lanový naviják ComeUp DV-6S

Dalším navijákem, na který se dnes podíváme, je elektrický lanový naviják ComeUp DV-6S. Je to naviják střední třídy. Jeho rozměry a váha jsou nižší, a díky tomu je ideální pro off-roady nebo montáže multi-mont (přenosné navijáky). Naviják je vybaven rukojetí pro snazší přenášení. Vhodný je i do drsnějších podmínek. Tažná síla je 2722 kg. Má snadnou údržbu, protože struktura kónické brzdy CBS (Cone Brake Structure) zajišťuje pevnost v plném zatížení. Naviják lze připojit k rámu vozidla bez vrtání. Můžete jej pořídit za cenu 21 768 Kč.

Elektrický lanový naviják ComeUp DV 2500i

Tento naviják patří do série „Utility Duty Winch“. Je navržen hlavně jako malý „hobby“ naviják tak, aby byl uzpůsoben pro nakládání přívěsů, ulovené zvěře, zahradní techniky nebo lodí. Jeho přednostmi jsou malé rozměry a nízká hmotnost. Disponuje tažnou silou 1134 kg, což je poměrně vysoká síla na tak malý naviják. Má velmi univerzální použití a snadno se instaluje. Motor má vysoký točivý moment a permanentní magnet. Navíc je vybaven ochranným plastovým krytem lana. Cena navijáku je 7611 Kč. Pro více informací a lepší orientaci v problematice se neváhejte obrátit na odborníky.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *