Nejvýkonnější naviják ComeUp Winch

ComeUp je jako výrobce elektrických navijáků jednou z nejžádanějších značek na trhu, a to ať už jde o tzv. „hobby“ navijáky, navijáky na automobily a náklaďáky nebo třeba navijáky průmyslové. Proto není divu, že se to na internetu hemží otázkami, který naviják ComeUp je vlastně ten nejvýkonnější, proč je tomu tak a jaká jsou jeho využití. Přesně na to se Vám pokusíme odpovědět v následujícím článku.

Elektrický naviják ComeUp Winch, typ CWG-34000

Jak už je patrné z nadpisu, nejvýkonnějším nejen elektrickým navijákem značky ComeUp je naviják ComeUp Winch, typ CWG-34000. Proč je tomu tak a jaké jsou jeho výhody?

Zjistit více

Naviják CWG-34000 má absolutně nejvyšší tažnou sílu ze všech navijáků ComeUp – až 35000 kg. To je dokonce více než dvojnásobek maximální tažné síly druhého nejvýkonnějšího navijáku této značky. Silou zdvihu dokonce hravě předčí i většinu hydraulických navijáků stejné značky, ale i konkurenčních značek. Se svou silou zdvihu, ohromných 7587 kg, je jedním z nejlepších pomocníků v dílnách a dokonce i přístavech.

Kvalitní planetová převodovka malých rozměrů má velmi dlouhou životnost a zajišťuje, že tento naviják ComeUp snadno dosáhne velkého převodového poměru vzhledem k rozměrům – 197:1. Motor o výkonu 11 x 4 kW spolu s rychlostí navíjení 8 – 12,2 m/min zajišťují rovnoměrné a plynulé navíjení lana na buben. Buben ze svařované oceli je z obou stran uzavřený přírubami, což lanu zabraňuje zachycení mezi bubnem a podpěrami z lité oceli, které jsou upevněny na základové ocelové desce.

Tyto montážní podpěry zajišťují tichý chod celého zařízení. Navíjení lana zastaví s téměř nulovou odezvou vysoce kvalitní elektromagnetická brzda, která je složená z vodivého kotouče umístěného mezi póly elektromagnetu, pracující na principu vířivých proudů.

V ceně navijáku ComeUp Winch, typ CWG-34000, je i 200 metrů dlouhé pozinkované lano o průměru 22,4 mm, na konci opatřené hákem s pojistkou a ovladač nízkého napětí Na žádost je k dispozici i nouzový spínač ES. Jediné, co můžeme u tohoto navijáku ComeUp považovat za nevýhodu, jsou jeho neskladné rozměry: 1860 x 740 x 905 mm a vysoká hmotnost: 1380 kilogramů. Pokud však máte v úmyslu naviják využívat průmyslově, nemusíte si s jeho hmotností a rozměry lámat hlavu.

Tento vysoce kvalitní a výkonný naviják ComeUp Winch, typ CWG-34000, vyjde včetně lana, zahrnutého v ceně, na autorizovaných eshopech na přibližně 400 tisíc korun. Při koupi navijáku se obraťte na odborníky – dobře vám poradí a ušetří vám čas i peníze.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *